Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Sunday, 19 January 2014

Pemenang Segmen Lucky Follower by Cik Akie

Assalamualaikum~
TAHNIAH !!!!


Tahniah kepada semua peserta bertuah 
jangan sedih-sedih kepada peserta yang tak terpilih
in sha Allah, Akie akan selalu-selalu buat segmen best-best macam ni
korang cuma kena selalu alert lah jika Akie ade buat segmen lepas ni
in sha Allah mungkin segmen selepas ni korang menang,an? an?
tapi tak pe,
kepada yang tak terpilih
Akie tetap akan membalas jasa baik korang 
sebab sudi join Segmen Lucky Follower by Cik Akie ni,
jadi, Akie akan blogwalking dan follow balik jika ada masa lapang
In shaa Allah ^^

Ehhh??? mana senarai pemenang yang LUCKY tu??

Pemenang yang untuk topup RM10



Pemenang untuk topup RM5







tahniah diucapkan sekali lagi !
Jadi jom blogwalking dan follow kesemua LUCKY FOLLOWER Akie ni..^^

Untuk menuntut hadiah
sila PM Akie kat Facebook Akie
sertakan butiran seperti
1. no penyertaan dan nama
2. link blog
3. pengguna MAXIS/ CELCOM / DIGI atau selain itu
SILA TUNTUT HADIAH SEBELUM 22 JAN
*jika tak tuntut sebelum 22 Jan,hadiah akan dikira burn

kat sini juga nak ambil kesempatan nak ucapkan 
terima kasih kepada roommate Akie tersayang, Ckin
sebab sudi jadi hakim semasa sesi cabutan 
dia ni friendly tau, jadi jom ramai-ramai follow blog dia...

Ckin Churliey


okeh,,,dah penat menaip

Salam UKHUWAH dari Cik Akie

9 comments: