Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Saturday, 5 February 2011

SebElUm aKiE ke HoStEl....

Assalamualaikum~
salam....
akie tetap nak buat blog saat2 akhir mahu balek ke hostel...ngeeeee....
 akie nak kongsikan video adik akei jatuh dengan 
baik punya!hak hak hak!
selain 2 akienak kongsikan beberapa pic dari phone akie...

tengok ye....


ni lukisan kami.....
>dari kiri lukisan pami,akie dan Pami<


ni adik akie....pami yang muchuk!


ni akie saja2 buat masa tengah sibuk siapkan keje sekolah..
khas untuk blog akie ni...
ngeee....

ni lak pic empunya blog ni..kekekekek
yang terbaru tau....

video banjir.....kampong jawa berenang......

Assalamualaikum~

bergitu lah keadaan kami
semasa banjir pada tahun 2011 ni...
walaupun duduk di pusat banjir...kami tetep berada
'di pulau' yang ditemani lautan 'coklat.
ngeee...
seronok ye...air baru surut pada hari keesokkannya...
dekat rumah lumpuh punya tebal ..sejengkal 2...



 ni laa keadaan sungai segamat yang dah tak' segar amat'
semoga bencana ni tidak akan berlaku lagi
apa lagi abah...
pindaaahhhhh laaaa!!!




Friday, 4 February 2011

pnat jge adik2

Assalamualaikum~
salam 1 malaysia...
sekarang ni akie mahu tukar cara  baru...
tak ada short form lagi...
hari ni akie penat sangat sebab penat tolong
mak bapak akie kemas rumah yang dah macam
kapal karam...
ngeeee....
tengah best2 lipat baju sampai tertidur..
keh keh keh
besok akie nak balik ke hostel...
adush...tak suka dehhhh
zue maybe mse banjir 2 dia duduk rumah
patut la tak nampak lubang hidung dia...
visit r yukaimecchen.blogspot.com
2 memang blog dia...
cantik tau...
sesape yang nak tengok video banjir kat KJ...
nanti akie download yeee...
hari semalam birthdaynya Alisha budak
dorm akie...
lepas ni akie seorang je budak form 4 
kat dorm...sob3
ain dan emy da tinggalkan kteorang...
sampai sini jela..
daa penat tulis ni...
nak sambung  buat folio PI
bye
salammmmmmmm


dah lame x wat blog....ngeee

Assalamualaikum~
salam...daa lme x wat blog..windu bngat...skunk nie uma ak tgh cbok kmaskn uma...uma ak kne bnjir...uwarghhhh....trok tol bnjir kly...nie,,,huk3...t