Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Monday, 10 November 2014

Flower Crown Malaysia by @gadisfloral

Assalamualaikum~
Assalamualaikum
dah lama tak berceloteh kat blog usang ni
apa khabar semua?
rasa macam dah bertahun tak update blog ni
maklum ah sekarang dah jadi student balik
alhamdulillah Akie dapat sambung degree kat  UTHM

btw, tengok tajuk entry Akie kali ni?
haa, mesti ler nak ceciter bisnes Akie
alhamdulillah, thanks Allah kerana memberi rahmat rezeki yang melimpah ruah
dari bisnes kecil ni lah Akie dapat sumber pendapatan yang 
lumayan dan dapat sara hidup di universiti
thank you so much my lovely customers



sesiapa nak tempah flower crown boleh visit my igshop

http://instagram.com/gadisfloral

bye, nak pergi kelas ni
ada masa Akie berceloteh lagi
muahhh

Saturday, 7 June 2014

Tutorial Simple Shawl With Flower Headband

Assalamualaikum~
Assalamualaikum
video ni baru jer upload...
sudi-sudilah menonton

tujuan video ni buat untuk memberi inspirasi
kepada gadis-gadis dan para hijabis diluar sana
untuk menggayakan shawl dengan flower headband
semoga video ni dapat membantu anda semua
SELAMAT MENONTON

Shawl by @thecelove