Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Sunday, 17 April 2011

time to release my tention...

Assalamualaikum~
salam... dah lama tak update blog..miss so much!!!akie pon dah tak tahu nak tulis pe dah sekarang ni...akie sekarang ni dah tak kelas 4 SN 2 da...da tukar ke 4 SN 1...diorang sume okey jer...tapi akie tak boleh nak campur dengan budak pandai ni...pelajaran semuanya tak masuk dalam otak ni...tapi nasib baik nina ikot sekali masok kelas yang sama dengan akie...huhh...lega rasanya...
  Sekarang ni akie dah ada kawan baru..Diana namanya...kteorang panggil dia nana...tak pun kucing a.k.a pau...kehkeh...dia kalu senyum entah nampak ke tidak orang depan dia...tak nampak biji mata...ish3...kteorang memang kamcing abes laa...rindu sangat nak update blog sampai tak tahu nak tulis ape...hehehe...dah lah malas nak layan bubye,,,MUAHX!