Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Sunday, 29 May 2011

INNOVATION time!!

Assalamualaikum~
Salam...dah lame akie x update blog...windu sama lu...hahaha..sekarang nimemang tengah cuti mid year...bru je lepas abes amek mid year exam...memang gile otak ni dibuat nye...ari sabtu (21/6/2011)..akie nina dan my new friend Nana pergi KL...tengok inovasi punye program...penat sangat sebab dewan 2 bkan nye kecik,,,besar gilew...tak terkata Akie dibuat nye...dekat KLCC..Akie ni bwak enset,heheh...nsib bek x trkantoi...yang nmpak 2 buad2 tak nmpak yew..hahahahaha

ni Nana dan Nina...si belangkas betul!!!
ni ganbar Akie and my sweet Ana..comel kan dea...
mudah laku minah ni...keh3
ni mnah due ekor ni...my sunshine at SUKSES!!!






Sunday, 8 May 2011

Mid Year Exam In Corner!!!!

Assalamualaikum~
salam... Dah lama x update blog akie ni...untuk sume pelajar sukses...trutama pelajar SPM...hari Selasa dah mula exam...Chaiyok sume!!!Untuk pengetahuan sume...hari 2 kat sukses ada karnifal sains...persiapan yang sungguh penat sanpai tak tekata...2 hari kteorang sume tak masuk kelas...kteorang kne buat power point dan macam2 lagi...dan...akhirnya usaha kteorang tidak sia2...sume dapat masuk peringkat negeri...tetapi malangnya mse peringkat negeri 2 hari peperiksaan lagi...macam mne 2???tak dapat aden nak jelaskan...sekarang ni pulak datang pulak @$#&*> 'menghantui' kami dorm Jerai 1...heheheheh..tak terkata.....
Akie nak memperkenalkan sume budak inovasi SUKSES kat sume  orang...

Okra sp.
1.)Siti Balqis (Akie la 2..)
2.)Rozana
3.)Nur Hidayah
Hibiscus
1.)Siti Amanina(kawan aden nie..)
Kenangan hiker
1.)Tidak dikenalpasti(x tahu name...)
2.)Tidak dikenalpasti(x tahu name...)
3.)Alisha
4.)Hakim
Bioplastic
1.)Hakim
2.)Najwa
3.)Khairunnisa
One step Ahead
1.)Siti Hajar
Wuduk waste
1.)Nazrin
2.)'Obama'
3.)Tidak dikenalpasti(x tahu name...)
Jering
1.)Amira

sekarang...Akie mempekenalkan ahli dorm Jerai 1...
1.)Siti Nur Nadia(kepala dorm)
2.)Amalina Zahid
3.)Mariyam
4.)Anis Kadir
5.)Syahirah Ali Rahman
6.)Siti Diyana
7.)Siti Balqis
8.)Dalilah Aqilah
9.)Rasyidah Hamdan
10.)Aishah
11.)Alishah
12.)Fairuza Nadia
13.)Sabrina
14.)Amilea
15.)Ernie
16.)Fatihah
17.)Syereen
18.)Anis
19.)Arina Syahirah

Dadadada~

Sunday, 1 May 2011

akie tak nak blek hostel...

Assalamualaikum~
salam...arghhhhhh...windu bangat ni...macam2 nk akie kongsikan pd sume orang kat dunia ni....
 1.) keputusan akie PK 2 hari 2 sangat.....................'bagos'.....2A-2B3E1G T_T
 2.) akie kne buat presentation untok inovasi...huh..lecehnye.. @0@
 3.) akie kne pindah rumah buat sementara ni... sebab bapak akie nak buat bilik atas...
 4.) hahahahahahaha...selame ni akie ingat aqil msih duduk kat rumah lame dia..rupa2 nye dia da pindah kat area      taman akie..kueng..kueng..kueng
 5.)semakin hari semakin akie makin geram dengan sekor budak kat dalam rumah akie...adek akie memang @#$&< .....arghhh..sibok je..orang nak online pon x senang...bengong aden di buatnye...arghhhhhhhhhhhhhhh!!


lepas nie kne balik hostel...kne fokus untok mid year ni...doakan akie dapat keputusan yang lebih baik dari sebelum ni...hope tak de yang fail...hari 2 fail sejarah..dapat 38..lagi 1 markah je akie da boleh lulus...
akie pon de perasan..sejak tahun ni..dalam dorm akie dah x de yang group depan belakang ni...sume da okey..tema kiteorang.."makanan menyatukan kami sedorm"....rindu ex budak Jerai 1..huarghhhh>0<
sampai sini sahaja ye..otak akie da tepu...x tau nak tulis pe lagi..next time...akie report lagi ye...