Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Friday, 31 January 2014

Jom Tempah Floral Crown by Gadis Floral

Assalamualaikum~
Assalamualaikum...
Akie kembali !
yeayyy!!! dah habis exam 
*walhal dah nak masuk 3 hari habis exam..^^
Akie sekarang sedang sibuk membuat
bisnes kecil-kecilan,
nak tau ape Akie jual??

Floral Crown

Floral crown ni sesuai dipakai untuk ke majlis,
majlis perkahwinan,flower girl,birthday girl
dan pakai dekat mana-mana & bila-bila masa pon boleh ^^

Berminat??
Jom tempah sekarang sebelum 7 Febuari
sebab Akie nanti dah kena balik asrama,
Akie akan membuat tempahan lagi selepas exam sem akhir,
pada bulan April, lama lagi kan?
Jadi, jom rebut peluang tempah flower crown daripada Cik Akie

Anda boleh request warna bunga, kecil atau besar
tetapi jenis bunga yang selalu Akie guna ialah rose.
Harga juga amat berpatutan tau
jom skodeng Floral Crown comel-comel ni ^^

CODE: GF01




Harga : RM 15 (tidak termasuk postage)
Saiz : kecil
Jenis bunga : rose

CODE : GF02



Harga : RM 18 (tidak termasuk postage)
Saiz : campur (besar & kecil)
Jenis bunga : rose

CODE : GF03




Harga : RM 18 (tidak termasuk postage)
Saiz: Campur (kecil)
Jenis bunga : rose

awak juga boleh request sama ada nak daun atau tak
dan saiz untuk dewasa dan kanak-kanak juga boleh direquest..huhu


contoh untuk yang tiada daun


harga postage
semenanjung RM6
Sabah/Sarawak RM 9

berminat? untuk sebarang pertanyaan/tempahan
SMS 017-7815826
WeChat id: miss_akie
email : gadisfloral.gmail.com

Jom, ramai-ramai tempah Floral Crown sekarang !!!

Salam UKHUWAH daripada Cik Akie

Happy New Year Giveaway by Tasha & Cik Akie

Assalamualaikum~

ENTRY MELEKAT!Untuk entry terbaru sila scroll ke bawah...^^

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera
Annyeounghaseyo!!!
Tadaaaaa!!!
dengan ni Akie dan Tasha lancarkan Giveaway ni...



*klik banner untuk join*

Giveaway ni berlangsung dari 1 Jan sehingga 31 Jan 2014

PEMENANG BERDASARKAN:
TOP REFFERAL
RANDOM


Jadi jom ramai-ramai join GA awesome ni...
ajak rakan-rakan blogger yang lain join
semoga GA ni dapat sambutan ramai
Jom meriahkan lagi GA ni...
banyak hadiah yang menarik tau!


Semua Blogger Dijemput!!!!

SENARAI PESERTA | SENARAI HADIAH


Thursday, 30 January 2014

2nd Giveaway By NabilaMedan

Assalamualaikum~

2ND GIVEAWAY BY NABILAMEDAN


Tekan Banner diatas untuk sertai giveaway ini. Giveaway ini mendapat tajaan daripada Hazwan Hairy, Zara Nurhaidah, Akma Khaieri, Emas Putih, Ieta Mad Sa'ad, Nur Shuhada Abdullah, Julia Jamaludin, Amirul Syahnaz dan Blog Eita. Giveaway ini dianjurkan oleh Nabila Medan.
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM50. Hadiah bagi kategori cabutan bertuah ialah seperti Wang Tunai RM100, Wang Tunai RM20, Bag, Shawl Satin, Shawl Glitter, Novel, Havoc Tshirt, Geek Tshirt, Wolf88 Tshirt, Topup, Kasut, Rantai dan juga Subang. Sebanyak 15 orang pemenang bertuah dicari bagi memenangi hadiah-hadiah tersebut. Giveaway kali ini mencari seramai 16 orang bagi mendapatkan hadiah dalam kategori top refferal dan juga kategori cabutan bertuah.

Big Giveaway By Iman Zakaria & Huda

Assalamualaikum~

*klik banner untuk join*
Senarai hadiah
Top Reffral (Blog Iman)
-Mermaid Skirt
-Novel Pilihan 
-Felt Craft
Top Reffral (Blog Huda)
-Mermaid Skirt
-Ellips Hair Vitamin
-Felt Craft
Random.org
Novel Pilihan x1 By Shad
Novel x2 By Blog Saya Cik Ummi
Barang Kraf x1 By Huda
Handmade Bookmark x2 By Raihana Ramlan
Bookmark x3 By Amirah Rushdan
5 Bookmark (Design Sendiri) x1 By Iman Zakaria
2 Bookmark & 2 Brooch x1 By Iola
Voucher Diskaun RM5 x5 By Huda
Rantai x1 By Iman Zakaria
Mini Kad Kalender 2014 x5 By Ana Ahmad
Tasbih Digital x4 By JOM Singgah Shoppe
L.A Coffea x1 By Random Rainbow
Box Aksesori x2 By Farahain
EXO Palaroid x5 By Lee Yana's Blog
Shawl x1 By Cik Yatt
Komik x1 By Aliffuddin
Topup RM5 x1 By NN's World
Topup RM5 x1 By ShahiRa Afizah
Topup RM5 x2 By Nurul Shazwani
Bookmark + Name Card Blogger x10 By Shida Radzuan

Monday, 27 January 2014

Giveaway CNY by Dedeq

Assalamualaikum~

*klik banner untuk join*

Hadiah

1. Baju / Dress untuk top komenter x 1
2. Shawl x 1
3. Keychain x 10
4. Tudung bawal x 2
5. Topup x 3 (Digi , Maxis , Celcom)

START 9.30pm (27.1.2014) - TAMAT 9.30pm (3.2.2014)
- Jika penyertaan Lebih pada 100 orang , hadiah akan ditambah -

Ingin minta pendapat para sahabat

Assalamualaikum~
Assalamualaikum...
walaupon dalam mood peperiksaan, sempat lagi ye update entry?
sempat jer...ni ler namanya mencuri masa...hihi

okeh, straight to the point !
Akie bercadang mahu membuat bisnes kecil-kecilan
alaaaa,jual benda comel-comel jer
Akie akan jual Floral Crown, Keychain Felt, Sepit Rambut felt,
Button Brooch dan macam-macam lagi ler.
tapi hanya kecil-kecilan dan kalau boleh nak buat secara online gak
tapi Akie tak ada pengalaman dan
persoalan yang penting sekarang ni
perlu ke ada nombor pendaftaran bagai tu

 walaupon hanya sampingan dan kecil-kecilan jer???

 Jadi,Akie nak minta jasa baik para sahabat agar berikanlah pandangan
dan kalau boleh nak buat survey ler untuk sesiapa berminat
dengan floral crown atau barangan yang disebut oleh Akie tu...minat tak?
kalau berminat lagi senang hati Akie dibuatnya
in sha Allah, Akie akan mula berbisnes pada bulan 4 
selepas tamat pengajian Matrikulasi...^^
Jadi, semalam Akie sempat lagi curi masa buat blog untuk blog shop Akie ni
Akie memperkenalkan GADIS FLORAL by Cik Akie
*tepuk tangan semua*
yeayyyy

header ni Akie buat sendiri tau ^^
jom FOLOW blog shop comel Akie ni...comel ke?
*klik header Gadis Floral untuk blogwalking*

kenapa Akie pilih nama Gadis Floral?
sebabnya hampir kesemua produk Akie adalah 
berasaakan bunga dan menariknya
semua produk adalah hasil BUATAN TANGAN CIK AKIE SEORANG!
seorang jer tau, belum ada bajet nak upah assistant..hihi
actually, Akie dah start buat felt ni bagai Tahun Lepas
jom usha handmade daripada Akie yang tahn lepas punya
klik FELT KRAF


Jemput FOLLOW blog Gadis Floral *tekan header ye
dan jangan lupa drop komen anda..
.Arigato !*tunduk hormat

Salam UKHUWAH daripada Cik Akie ^^

p/s--> wish me luck for this Mid Sem Exam ye (UPS)

Sunday, 26 January 2014

Good Luck for all matriculation student for UPS!

Assalamualaikum~
 Malas nak membebel panjang
GOOD LUCK kepada semua pelajar matrikulasi seMalaysia
Azam, 4 Flat!!
 oke...daaaa

FOKUS, Akie !!!!

Saturday, 25 January 2014

Jom join HNY Giveaway by Tasha & Cik Akie

Assalamualaikum~
Assalamualaikum...
tinggal seminggu jer lagi giveaway
Happy New Year Giveaway by Tasha & Cik Akie nak tamat
terus terang penyertaan belum lagi capai target
a little bit sad here~ TT ^ TT
ni adalah giveaway pertama Cik Akie tau
so, hopefully masih ada lagi yang sudi join GA Akie ni
In shaa Allah, banyak hadiah daripada para sponsor
dan hadiah-hadiahnya lebih daripada 50 hadiah tau
rugi ler, hadiah banyak tapi penyertaan kurang,kan?
Akie harap sebelum tamat GA Akie ni...
penyertaan akan bertambah...Amin..^^

Jadi kepada sesiapa yang belum join,
jom join sekarang,support my GA k!
* tak paksa kalau tak sudi ^^*


*klik banner untuk join* thankss
GA sampai 31 Jan ni jer


thank you so much kepada yang dah join...
dan minta jasa baik untuk promote GA Akie & Tasha ni ye...tq

Salam UKHUWAH daripada Cik Akie ^^

Friday, 24 January 2014

1st Mini Giveaway 2014 by Shad

Assalamualaikum~
1st Mini Giveaway 2014 by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all. Hasrat Shad nak buat Giveaway 
untuk tahun 2014 ni akhirnya tercapai jugak. Jemput semua join ya.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah :

Power Bank x1
T-shirt x1
Novel x2
Long Necklace x1
Shawl x1
Bracelet x4
Ellips Hair Vitamin x2
Fridge Megnet x1
Top-up RM5 x10
Top-up RM10 x3

Lima peserta pertama dan terakhir dapat hadiah misteri!



New Giveaway By Sh.Amarina and Amila

Assalamualaikum~


JOM TERJAH : BEST SEO CONTEST FOR THIS YEAR! ==► CONTEST SEO ERIDY

GA ini bermula pada 27 Dec 2013 - 27 Jan 2014 dan tamat tepat jam 12 malam pada 27 Jan 2014. Pemenang akan diumumkan pada 30 Jan 2014. GA akan terbatal apabila tidak melebihi 50 peserta. Hadiah menarik menanti anda semua !! Jom join semua :)
Mencari 33 pemenang bertuah
Sebelum itu jom kita tengok ni
 Kpoplicious Online Shop & D'Orchidcharm Shoppe
Apa yang menarik ye?
tentu ler menarik
lebih-lebih lagi kepada Kpop lover ( Kipas Susah Mati)
Kpoplicious Online Shop sedang mengadakan promosi
khas untuk bulan Januari ni jer tau
semua item adalah Pre-order dan
yang paling menarik Postage termasuk harga item tersebut
best kan?
Tengok ler ni, Akie suka giler design beg-beg ni





kesemua harganya amat berpatutan tau
berminat?

Apa yang menarik pula kat D'Orchidcharm Shoppe?
menariknya online shop ni
menjual pelbagai jenis pakaian wanita


Shawl cantik-cantik pon ada tau !


berminat?

Selamat bershopping !!

Salam UKHUWAH daripada CIk Akie

Thursday, 23 January 2014

GA Tip-Top Bloglist Ibu 2014

Assalamualaikum~

*klik untuk join*

Asslamualaikum...walaupon dalam mood exam,
sempat juga Cik akie berSegmen bagai...haha
tengah otak lesu ni ilmu apa pon haram tak masuk
baik join giveaway Ibu ni...
nak tau hadiahnye?

Pertama:
-Sebiji brooch batu
-Sepasang pin craft
-1 helai shawl & 1 helai shawl halfmoon

Kedua:
- Sebiji brooch batu
- 1 helai shawl

Ketiga:
- Sepasang craft pin
1 helai shawl.

okeh...dah penat menaip
*Engkau taip pe jer?

Sekian...kbye

eh eh?
korang belum join Giveaway Akie pon.
Dah nak tamat 31 Jan ni tau
rugi~ rugi~
Sesiapa yang nak join tekan SINI

Salam UKHUWAH dari Cik Akie
dan Salam Jumaat

Super Duper Awesome Giveaway by Hannan

Assalamualaikum~

Assalamualaikum and annyeonghaseyo

credit : banner to KAK SHA
{Click Banner Untuk Join)

11.12.13 - 20.1.14


Top Referral 


x1 Blouse

x1 Skirt

x2 Pasang brooch Bunga-2

x1 Lipgloss *babylips*

x1 Purse / handphone pouch

x1 Cash RM50


Top Referral 2 


x1 Blouse

x1 Shawl

x1 pasang Brooch Bunga-2

x1 Earphone 


Top Commentator 



x1 Beg Domokun

x1 Handphone Pouch Barbie

x1 Long Keychain Domokun



Entri Kreatif 


x1 Tudung Turki *colour random* 


Random 

6 biji brooch x3 pemenang

bookmark calendar 2013 x5 pemenang

Topup RM5 x 2 pemenang

Bloglist 2 bulan x2 pemenang

Tudung bawal x2 pemenang

x2 pasang button badge COUPLE x2 pemenang

x2 button badge x2 pemenang

x2 Perfume Solat x2 Pemenang

x1 stripe skirt and a shawl x1 pemenang

x1 skirt mermaid hitam x1 pemenang

x1 cempaka top x1 pemenang

x2 magic inner neck x2 pemenang

x2 helai tudung turki x2 pemenang

x3 pasang stokin sandy x3 pemenang

x2 Pashmina x2 pemenang

x2 Tudung Bawal

x3 shawls x3 pemenang

x1 perfume x1 pemenang

x2 packet shiseido mask x2 pemenang

topup RM5 x2 pemenang

Header x2 pemenang

x1 string bracelet x1 pemenang

x1 cheese powder

x1 comic book x1 pemenang

x1 comic book x1 pemenang

x1 Pixel hp charm and barangan kraf yang lain x1 pemenang

topup RM5 x1 pemenang

review blog x1 pemenang

topup RM5 x1 pemenang

topup RM5 x2 pemenang

10% discount untuk semua peserta ^^


SEMUA DIJEMPUT JOIN! ^^
UPDATE! *4 january 2014* 
MAAF ! HANNAN TERPAKSA MELAMBATKAN LAGI TARIKH TAMAT GIVEAWAY PADA 31 JANUARY 2014 ATAS SEBAB2 TERTENTU . HARAP MAAF! ^^
MIANHAE :* AND THANKS JOINING


January-february Giveaway 2014 By Nina Shukri

Assalamualaikum~
Assalamualaikum

klik banner untuk join...

Akhirnya terlaksana pun giveaway pertama untuk tahun 2014 ni..hadiahnya simple je syaratnya pun simple. Pemilihan pemenang berdasarkan Miss Random and jangan lupa meriahkan January-February Giveaway 2014 By Nina Shukri..



New Header from Nurina Izzati

Assalamualaikum~

Assalamualaikum...
Tadaaa...meet my new header
special made just for me...terharu~~
Thank you so much dear,
Akie suka sangat sebab simple,comel dan kemas
Yang terlebih terharunya bila Nurina Izzati buat lagi 2 design
Alhamdullillah sebab merealisasikan hasrat Akie untuk ada header baru
*tepuk tangan semua*

NOTA PENTING !!!
Ada sesiapa tahu kat mana nak download 
Adobe Photoshop?
Akie dah cuba tapi semua nya error..kenapa ye?


Harap ada yang menyumbang suara dan jawapan 
daripada persoalan Akie ni....hurmmm...misterikan?

Okeh, jom kita teropong lagi 2 design header dari Nurina Izzati


Design 1


Design 2

cute an?

Jadi jom kenali siapa Nurina Izzati ni?
Dia ni bukan gadis biasa tau...
Jom jalan-jalan ke blog dia Nurina Izzati



Wednesday, 22 January 2014

Giveaway Customized Items By Amnashihin

Assalamualaikum~


(untuk versi Bahasa Melayu, click here).

In order to celebrate the grand opening of @AMNASHIHINDESIGN, I present you the first giveaway for you beautiful readers.

Have been wanting to have tees / totes / mugs of your own? Have been wanting to create and publish your own design? Well, here's your chance! 

This giveaway will be conducted in three (3) different mediums:  

1. Facebook                                                                               
2. Blogger
3. Instagram

Three (3) lucky winners will be picked from each social network. 

PRIZES* 

Three (3) winners for each social network = thus, there'll be 9 winners all together.

#1 (1) customized tee + (1) customized tote.
#2 One (1) customized tote.
#3 One (1) customized mug.

*design will be based on your personal requests

CLICK HERE TO JOIN OR FOR MORE INFORMATION

So, jangan tengok jer, JOIN GA awesome ni k!

Siapa sudi buatkan header transparent untuk Akie?

Assalamualaikum~

Assalamualaikum..
Akie masih celik lagi ni
walaupon angka jam sudah pukul 3
tak takut ke??? Takut!
buat-buat berani je ni...
harap-harap tak de pe-pe berlaku..in sha Allah

Haa!!
sebenarnya, point yang Akie nak sampaikan ni
adalah Akie nak tukar header blog...
jadi sesiapa tahu tak siapa yang boleh buat header transparent
cantik dan simple tapi upahnya murah..* nak murah jer kejenye...hehe
kalau boleh nak FREE...dapat percuma lagi bagus
tapi, siapalah yang baik hati tu nak buat header FREE untuk kite...==
hurmmm...

kalau kenal siapa please beritahu Akie...
Akie dah bosan giler kat header atas tu...
iyalah, tahun baru semua nak baru...hihi

oke tujer...selamat malam...kbai

Salam UKHUWAH daripada Cik Akie ^^


Monday, 20 January 2014

2nd Giveaway by Nina

Assalamualaikum~

*klik banner untuk join*

eh? eh???
sempat lagi ek Cik Akie kita ni join GA?
haha..tau ta masa sebenar Akie update entry ni?
pukol 2 pagi ..masa ni jelah lapang nak update blog.
kalau pagi, pukul lapan dah start kelas sampai pukul 4 petang..
dah balik kelas, lepas solat Asar terus mendarat ke katil..ngorok ler ^^

okeh...dah STOP membebel..malam nak ke pagi ni..
jeng....jeng..
2nd Giveaway by Nina
kalau siapa join mesti perasan yang Akie merupakan salah satu sponsornye
macam biasa, novel dan topup jer yang mampu Akie sponsor
kalau ada rezeki lebih, mungkin lebih mahal nilainya...mungkin...
jadi siapa nak novel daripada Akie dan hadiah lain
HARUS join GA ni..
syarat nye agak ringan...kalau line internet korang memang ada enjin laju...haha
kalau line macam siput, semput juga karang
tapi, sebenarnya syaratnya mudah jer...
jadi, mari ramai-ramai meriahkan lagi giveaway daripada Nina ni

Selamat berGiveaway!

Salam UKHUWAH daripada Akie...

p/s> Jom2 follow Akie kat Twitter dan FB
boleh kita borak-borak sambil eratkan hubungan silaturahim ^^




Sunday, 19 January 2014

Pemenang Segmen Lucky Follower by Cik Akie

Assalamualaikum~
Assalamualaikum~
TAHNIAH !!!!


Tahniah kepada semua peserta bertuah 
jangan sedih-sedih kepada peserta yang tak terpilih
in sha Allah, Akie akan selalu-selalu buat segmen best-best macam ni
korang cuma kena selalu alert lah jika Akie ade buat segmen lepas ni
in sha Allah mungkin segmen selepas ni korang menang,an? an?
tapi tak pe,
kepada yang tak terpilih
Akie tetap akan membalas jasa baik korang 
sebab sudi join Segmen Lucky Follower by Cik Akie ni,
jadi, Akie akan blogwalking dan follow balik jika ada masa lapang
In shaa Allah ^^

Ehhh??? mana senarai pemenang yang LUCKY tu??

Pemenang yang untuk topup RM10



Pemenang untuk topup RM5







tahniah diucapkan sekali lagi !
Jadi jom blogwalking dan follow kesemua LUCKY FOLLOWER Akie ni..^^

Untuk menuntut hadiah
sila PM Akie kat Facebook Akie
sertakan butiran seperti
1. no penyertaan dan nama
2. link blog
3. pengguna MAXIS/ CELCOM / DIGI atau selain itu
SILA TUNTUT HADIAH SEBELUM 22 JAN
*jika tak tuntut sebelum 22 Jan,hadiah akan dikira burn

kat sini juga nak ambil kesempatan nak ucapkan 
terima kasih kepada roommate Akie tersayang, Ckin
sebab sudi jadi hakim semasa sesi cabutan 
dia ni friendly tau, jadi jom ramai-ramai follow blog dia...

Ckin Churliey


okeh,,,dah penat menaip

Salam UKHUWAH dari Cik Akie

Senarai Peserta Segmen Lucky Follower by Cik Akie

Assalamualaikum~
Assalamualaikum...
Akie kembali!
rindu tak? tak rindu ...Get Out !
Acah jer...Akie sayang readers Akie..
jangan marah ye~
tapi nak marah juga sebab ada peserta tak ikut syarat
nak kena gigit ni!! aarrgggg  ><
tape..yang tak ikut syarat tu nanti dapat DOSA
ayok ! ayok! tak tau !

tak nak berlengahkan masa lagi,
berikut adalah senarai nama peserta
Segmen Lucky Follower by Cik Akie
Sila check sama ada nama awak ada ke tak
tekan Ctrl+F untuk lebih senang cari

31.
32.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
sesiapa belum join lagi segmen ni...
Cepat-cepat sebelum pukul 11:45 malam ni
pemenang akan diumumkan pada pukul 12:30 pagi ni


* klik banner kalau nak join *

Salam UKHUWAH dari Cik Akie




Saturday, 18 January 2014

Segmen Lucky Follower by Cik Akie

Assalamualaikum~
* SEGMEN TAMAT*

Assalamualaikum...
hye semua...
nampak tak tajuk entry kite tu?
nak JOIN tak?
Siapa nak topup FREE??
Okeh...tak nak membuang masa lagi.
Dengan ni Akie merasmikan Segmen Lucky Follower by Cik Akie
*Tepuk tangan*



*  Tekan Ctrl+c untuk copy URL Pic *

http://i1104.photobucket.com/albums/h330/akie95/tumblr_lnbb8s9lDh1qfamg6_zpsb7a3b6ec.png

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
( Hanya untuk blogger Malaysia saje)

1. Copy URL Banner dan tampal di entry blog anda
(jangan lupa backlinkkan ke link blog Akie)

2. Buat enrty tajuk Segmen Lucky Follower by Cik Akie

3. FOLLOW blog Cik Akie

4. LIKE Fan Page Cik Akie's Blog

5. KLIK LINK ni ( tunggu sampai habis loading baru tutup k!)
| A | B | C | D |

( Jangan TIPU ye..akan di Check tau..^^)

6. PROMOTE segmen ni habis-habisan...^^

7. Letak LINK peyertaan di kotak komen dibawah ni jer tau


HADIAH
Topup RM 10 x 2 pemenang
Topup RM 5 x 6 pemenang

Akie akan memilih pemenang berdasarkan cabutan bertuah
jadi, siapakah yang LUCKY tu?
JOM join segmen ni

* Segmen ni dijalankan dalam 24 jam jer
pemenang akan diumumkan pada pukul 11 setengah malam ( 19 Jan )
Jika penyertaan kurang daripada 20 peserta
Segmen ni akan automatik TERBATAL
jadi kalau tak nak terbatal promote segmen ni  tau


Awak juga dijemput join
Happy New Year Giveaway by Tasha & Cik Akie
lebih banyak hadiah menarik tau
Giveaway ni sampai 31 Jan
Jom meriahkan lagi GA pertama Akie ni


*KLIK banner untuk join*

Salam UKHUWAH dari Cik Akie

Friday, 17 January 2014

cuti berblogging sebentar untuk 2 minggu

Assalamualaikum~

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

harap-harap, semua sihat-sihat sejahtera ye
iyalah, walaupon sekarang ni bukan musin berpenyakit
tapi kita mesti lah sentiasa berwaspada 
Jangan lupa makan sayur (note to myself too !)

Kalau tengok jer tajuk kat atas tu
mesti korang faham benar ler maksudnye
tak kan ler nak kena explain an?

btw, Akie akan berhenti berblogging untuk 2 minggu ni
untuk fokus kepada study untuk Mid Sem Exam yang akan mula pada 27 Jan ni
kalau lah Akie masih lagi berblogging jer
ada juga yang tertonggeng-tonggeng meratapi result yang sangat ' AWESOME' nanti
hopefully, korang faham dengan situaisi Akie sekarang ni

Di sini Akie nak ambil kesempatan juga, 
nak ucaplkan ribuan terima kasih kepada semua peserta
Happy New Year Giveaway by Tasha & Cik Akie
dan maaf ler sebab tak sempat nak menziarahi anda
dan in shaa Allah lepas exam nanti
Akie akan rajin-rajin kan diri ni
blogwalking dan follow balik korang ye..
sabar ye..jangan risau Akie pasti akan jenjalan kat blog korang

Sebelum Akie terlupa,
baru-baru ni ( Khamis, 16 Jan)
keputusan MUET telah keluar bagi pelajar Asasi & Matrikulasi
TAPIIIII.... *nanges
hurmmmm....malulah nak cakap tapi nak cakap juga

Akie cuma dapat Band 2...sila ikut nanges sekali...TT^TT
Akie memang dah agak sebab Akie memang tak bersedia
dan semasa Speaking Akie memang blur giler sampai tak idea nak cakap pe
jadi kepada Akak-akak, Abang-abang yang lebih otai
plez, bagi cadangan perlu ke Akie ambil lagi exam MUET??
I need you help dear...
SILA BERI CADANGAN YE... (dropkan kat kotak komen di bawah ye)

Oke jelah...sampai disini saje karangan pendek daripada Akie...^^

Salam UKHUWAH dari Cik Akie 


Daya The Sixth's Giveaway

Assalamualaikum~
Assalamualaikum sahabat (:

Mari meriahkan Giveaway pertama Daya hehe
Banyak hadiah menarik tau...
kalau nak hadiah free kena join GA ni...hihi...
harap-harap ada lah rezeki Akie


<< Klik banner untuk join >>