Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Friday, 21 October 2011

Balik kampung sambut Deepavali!!!!

Assalamualaikum~
Salam
Akie kembali berbicara!
sudah lama Akie tak berblogging...ngee~
Akie baru je balik dari asrama...penat agi ni
hari 2 kat sekolah ada program peringkat daerah
Program Dakwah Haji
kteorang buat haji...caya tak?
hanya dalam 1 hari je kteorang dah jadi haji dan hajah...hahahaha
penat bertawaf,saie dan so on laa...
dah la panas terik
habis muka yang tersedia gelap jadi makin legam!
arghhh!
masa 2 Akie de jumpa Julia,Wawa,Atul,Muaz dan ramai agy r...
rindu gile kat deowang sampai tak terkata
cakap pasal Atul...boleh lak Akie lupa kat dia
walhal masa dlu2 akie memang rapat kat dia
sian tol Akie ni erk!

Baru je semalam Akie habis amik prekser Chemistry
susah gilax!!!!
tak tahu la lulus ke tidak...aduh~
naik je cuti ni prekser subjex MAMPOS
Add math!!!!
TIDAKKKKKKKK!!!!!

Adik Akie tak balik la...
pelik tol...sume orang balik napa skool dia tak balik erk
mrsm memang macam thu ke
eeiii...tak best nye...
Paan beli henset baru..mana adil!!!
enset orang tak beli lak!!!
BENCI GILEWWW!!!
akak nak jugak...ni yang nak mogok
Abah tak adiiillllllllll!!!!

Saturday, 8 October 2011

Aku Dilema!!!!

Assalamualaikum~
MOHAMMAD AMIRUDDIN AHMAR MOHD SHAH
nama yang pernah bertakhtar di hati ni
lelaki yang pernah aku sayang sepenuh hati
lelaki ni juga yang telah kecewakan hatiku
apa salah aku...
jika betul kau sayang kat aku 
kenapa kau sanggup buat macam thu...
kau tahu tak kalau kau tak lakukan maybe sampai 
sekarang mungkin kita masih bersama...
tetapi kerana itulah aku tak dapat menerima kau lagi
dalam hidup ni
wakaupun hakikatnya aku munkin ada sedikit
lagi perasaan sayang pada kau
tapi hati tak rela
tak rela jika kau sendiri tak berubah
perubah lah Am
aku sayang kat kau
andai kau tak mahu berubah juga
maybe kau akan bernasib seperiti Abang Az 
dan Abang ku yang TERsayang..Zaroel
Zaroel mesti sedih kalau dia tahu kau masih macam ni...
Am~
plez dengar nasihatku ni...
jika betul kau sayang aku
BERUBAHlah~

Year End Ezam Is Coming Soon ~

Assalamualaikum~
Salam...
long time sudah Akie tak update blog bengong ni...
terasa rindu lak..ceh !
tak lama lagi dah  nak prekse akhir tahun...
Akie belum agy study..ku3
camne la nak dapat keputusan yang cemerlang
asyik berangan je lebih....ahack!!!!

target kali ni Akie nak
BM
SJ
PI
BIO
AAAAAAAA!!!!!
hahahahaha.....yang lain tu no komen r...
takut nak target sebenarnye,,,,
study tak ade hati nak A !
hahaha