Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Thursday, 12 July 2012

Hear this song my dear~

Assalamualaikum~
Lagu untuk sahabat2 Akie >_<


bila dengar je lagu ni Akie teringat kat kawan2 Akie...
cuti 2 minggu ni rasa terlalu lama




sekarang akie betul-betul terasa kesepian...
tak de teman disisi...
miss you all!!!
Akie tahu Akie banyak buat salah kat korang...
hope sangat korang maafkan Akie sekiranya diri
ni telah melukakan hati mu sayang...

Akie takut untuk terima hakikatnya 
tahun ni tahun terakhir Akie di alam persekolahan...
tak nak berpisah dengan adik-adik tersayang
di Jerai 1...full of memories...
juga classmates yang penuh ragam lagi membuatkan hati ni
ceria...5 Sains 2...in my heart!!!!
p/s-semoga hubungan silaturahim ni akan diberkati oleh Allah s.w.t...AMIN