Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Tuesday, 27 May 2014

Dimanakah Akie menghilang???

Assalamualaikum~
Assalamualaikumm...
ada orang tak ni?
tengok tajuk entry ni
sah2 ler tau apa nak Akie pot pet ni erk?

Firstly, Akie nak tiup jap blog ni...
banyak sangat habuk dan sawang pon dah banyak
*Fuuuhhhhhhh! *tiup*

Alhamdulillah...
Dah lama betul tak update blog
tak tau ler ada yang rindu ke tidak kan?
kalau ada yang rindu alhamdulillah
 yang tak rindu boleh bla...acah jer *gelak*

sebenarnya tak ada topik nak pot pet ni
in sha allah, bila ada masa nanti Akie update
beberapa resepi yang  Akie akan kongsikan...
atau sedikit coretan hidup Akie yang mungkin 
sedikit sebanyak ada yang boleh membantu awak semua

okehlah...totally speechless

Papai semua...


p/s--> Saya tak hilang pon
cuma terlalu busy *cewahh*