Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Wednesday, 10 July 2013

#Kehidupan ku sebagai seorang pelajar matrikulasi

Assalamualaikum~

 Assalamualaikum...jawab!!
haha....tau kan apa hukum tak jawab salam...
oke2...Akie kembali berceloteh diruang blog ni...
fuhhh....dah berhabuk da blog Akie ni erk?
maklumlah saya ni sudah jadi pelajar kembali...
baru jer berapa bulan honeymoon dah kena belajar balik....
bukan mengeluh tapi memang kena timing balik niat ni...hehe
Tutorial...assignment...nota 
and the other else...lagi?!lagi?!
yang pelajar matrik mesti faham kan apa yang dok Akie bebel ni...
dari pandangan peribadi Akie...
Akie rasa pelajar modul satu ni memang banyak homework
nak cerita ni...
ada satu member Akie ni...
pukol 4 pagi baru tido...sms dengan balak ke??
tak lah...buat homework katanya...
Akie kata lah yang takkan buat homework jer??
abes tu da siap ke akhirnya?jawapannya...TIDAK...
time tu memang Akie dah agak da jawapan dari mulut dia tu...
sebab Akie pon mengalami masalah yang sama
tapi Akie tak de lah stay up tengah malam sampai pukol 4
macam dia tu...mau tak terlentok masa kuliah esoknya..
tempah maut namanya tu...

Apa2 pon Akie sedar sebagai pelajar matrik yang sememangnya
banyak homework...jangan sesekali tangguh homework
tu walaupon due date lama lagi...karang tak masal2 tak sempat nak buat
ditambah lagi kerja yang lain
tu belum dengan dinamikanya...sabar jelah ye..apa2 pon
 setiap yang kita korbankan pasti membuahkan kejayaan yang kita impikan
insyaAllah.,..dengan usaha bersertakan doa pasti akan berjaya
yang penting mengadulah pada Allah swt
jangan lupa padaNYA
DIA sedia mendengar rintihan kita...^^



as cute as me right?!(perasan tol!)




my quotes today~
Slam Ukhwah dari Cik Akie...
Dan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan 
Jom tambahkan amal sunnah kita!!!^^