Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Monday, 20 January 2014

2nd Giveaway by Nina


*klik banner untuk join*

eh? eh???
sempat lagi ek Cik Akie kita ni join GA?
haha..tau ta masa sebenar Akie update entry ni?
pukol 2 pagi ..masa ni jelah lapang nak update blog.
kalau pagi, pukul lapan dah start kelas sampai pukul 4 petang..
dah balik kelas, lepas solat Asar terus mendarat ke katil..ngorok ler ^^

okeh...dah STOP membebel..malam nak ke pagi ni..
jeng....jeng..
2nd Giveaway by Nina
kalau siapa join mesti perasan yang Akie merupakan salah satu sponsornye
macam biasa, novel dan topup jer yang mampu Akie sponsor
kalau ada rezeki lebih, mungkin lebih mahal nilainya...mungkin...
jadi siapa nak novel daripada Akie dan hadiah lain
HARUS join GA ni..
syarat nye agak ringan...kalau line internet korang memang ada enjin laju...haha
kalau line macam siput, semput juga karang
tapi, sebenarnya syaratnya mudah jer...
jadi, mari ramai-ramai meriahkan lagi giveaway daripada Nina ni

Selamat berGiveaway!

Salam UKHUWAH daripada Akie...

p/s> Jom2 follow Akie kat Twitter dan FB
boleh kita borak-borak sambil eratkan hubungan silaturahim ^^




2 comments:

  1. Dah follow sini ikut syarat =D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan Hello. Saya dari segmen yang sama :D
    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/01/2nd-giveaway-by-nina.html

    ReplyDelete