Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Sunday, 10 November 2013

My First Tutorial Pashmina...Mesti tengok!


Assalamualaikum
Ya Allah! Alhamdulillah...Finally I did it!
mula-mula Akie fikir malu sangat-sangat 
tapi atas desakan adik-adik Akie yang tersayang
Akie pon buat ler dua video Tutorial Cara pakai pashmina
hopefully readers yang lain pon dapat belajar 
tutorial ni mudah dan tak perlu banyak pin
kedua-dua style ni memang gaya yang selalu Akie pakai
tak kira ler pergi ke mana
Sori la ye muka tu memang coreng moreng
buat tergesa-gesa ler katakan
harap sangat awak faham

Tutorial Pashmina Mudah

video
Tutorial ni sesuai sangat kepada Hijabi beginner...yang ni asas jer


Tutorial Pashmina style messy macam Cik Akie 


video

maaf ler ye...sebab video kabur-kabur
tak tahu kenapa kabur-kabur sebab masa buat tu ok jer
*haha

harap-harap awak suka dan dapat pelajari
tutorial pashmina mudah ni
thank you very much kepada yang sudi tengok video tutorial Cik Akie
yang mengong ni...^^
Sori ler ye kalau ada typing error kat video tu
sebenarnya baru perasan de typing error
haha...nampak tak disitu yang sebenarnya Akie ni memang
bukan seorang yang teliti...*gelak

by the way,thanks for everything
Selamat menonton...^^

1 comment:

  1. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete