Follow CikAkie

Terima kasih kerana sudi lawat blog Cik Akie. Alang2 dah ke sini,Follow & like blog Akie dan tinggalkan jejak ya!

Thursday, 20 February 2014

Pemenang Giveaway Gadis Floral by Cik Akie

Assalamualaikum...
Seperti yang dijanjikan
Akie akan umumkan pemenang
 Giveaway Gadis Floral by Cik Akie
Ada yang tertunggu ke entry ni diupdate? haha
maaf lah ye sebab busy beberapa hari ni..haha
stop! stop asyik membebel jer,
umum pemenang belum pulak lagi?!
hehe

Senarai peserta
Top Referral
http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/02/giveaway-gadis-floral-by-cik-akie.html

Flower Crown *macam dalam gambar [TUNTUT]
Flower bracelet
Topup RM10 [TUNTUT]
Keychain Cenderahati [TUNTUT]

Pemenang kategori Random.ORG

[61,7,52,23] Keychain cenderahati x 4 [TUNTUT]

[67] Topup Rm 10 x 1[TUNTUT]

[5,63] Topup Rm 5 x 2 [TUNTUT]

[19,33,54] Topup Rm 5 x 3 [TUNTUT]

[43] Topup Rm 5 x 1 [TUNTUT]

[62] Bawal shawl x 1 [TUNTUT]

[49,2] brooch chiffon x 1 [TUNTUT]

[42] Tudung bawal x 1 [TUNTUT]

[20,2,63,18,24,13,9,6,17,3,35,46,68,11,12,66,38,26,37,58] 
kupon 10% off aksesori x 20 [TUNTUT]

[69,29,40,1,27,21,47,64,22,65,48,51,30,60,15,8,25,4,50]
kupon 30% off utk kek gula hangus/karamel x 20
[TUNTUT]

8,70 Floral Bracelet x 2 [TUNTUT]

kepada pada semua pemenang sila beri butiran
kepada sponsor seperti ni ye..

hai! saya [Nama pemenang] merupakan pemenang
dari Giveaway Gadis Floral by Cik Akie
saya mahu menuntut hadiah [Hadiah korang]
dan terima kasih nya sebab sudi sponsor hadiah
ni butiran saya
Nama penuh:
Alamat:
No. Tel:
link bukti senarai pemenang: 

Tahniah kepada semua pemenang ye
kepada yang tak menang,
jangan putus asa ye,
nanti boleh join lagi Giveaway akie yang seterusnya k !
okeh ler, selamat malam semua

Salam UKHUWAH daripada Cik Akie

p/s-->sesiapa yang menang hadiah dari Cik Akie
sila tuntut ASAP tau...kalau boleh sebelum pukul 10 (21 Feb )
kalau boleh whatsapp je terus kat Akie
017-7815826

tataraaaa

12 comments:

  1. alhamdulillah menang. Rezeki :D #67

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah menang keychain :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah menang...terima kasih penganjur dan sponsor hadiah...

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  5. eaa ?? ada pulaa no.zara 43 kat situuu.. alhamdulillah.. terima kasih.. ^^

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum, cik akie.
    boleh tak qihah contact hujung minggu ni? qihah stay asrama. tak bawa phone. hujung minggu ni boleh la hehe.. sorry kalau menyusahkan..

    ReplyDelete
  7. bestnya :)
    Nak juga hadiah CIK AKIE..
    Follow me http://supervitaminstore.blogspot.com/

    ReplyDelete